Kursliste   Min side   Plansøknad        Du er ikke pålogget   Logg inn

Kursbeskrivelse


Bedre web-TV
Startdato: 14.11.2014
Sluttdato: 14.11.2014
Søknadsfrist: Ingen
Kursleder(e): Magnus Brenna-Lund
Kursavgift: 2400
Kost og losji: Se kursbeskrivelse.
Kurssted: IJ/Liltteraturhuset Fredrikstad
Målgruppe:
Ny side 2

Bli med på en inspirerende og tettpakket kursdag med NRK-reporter Magnus Brenna-Lund som har mange års erfaring med å gjøre alt tv-arbeidet selv, raskt og effektivt. På dette intensivkurset lærer du mange triks og knep som gjør at video-innslagene dine blir langt mer profesjonelle og severdige.

 

I løpet av dagen garanterer Magnus at du er fylt til randen av skapertrang. –Ingen slipper herfra før de forlater rommet med en umiddelbar trang til å lage de vidunderligste historier på video, sier Magnus Brenna-Lund.

 

DU LÆRER:

 

På kurset vil du lære hvordan en videohistorie kan fortelles. Vi går gjennom hva som rører seg på YouTube, Vine, Snapchat  og i lokale avisredaksjoner. Ikke minst vil Magnus vise fram mange av sine egne historier. Dette er ikke et teknisk kurs hvor vi går gjennom kamera og redigeringsprogrammer, selv om du vil få tips om hva slags utstyr som kan funke i ditt arbeid. 

 

PASSER FOR:

 

Journalister som vil lage video på nett og fotografer som skal lage videohistorier i tillegg. Vaktsjefer og redaksjonsledere som trenger å vite hva video på nett handler om, bør også søke. Videoreportere som trenger påfyll vil få det her.

 

KURSLEDER:

 

NRK-reporter Magnus Brenna-Lund er en av landets beste og mest kreative historiefortellere på tv. Gjennom de siste 15 åra har han inspirert journalister og fotografer til å lage enda bedre historier med levende bilder. 

Kursavgift medlemmer* kr 2 400/ andre kr 3 500.

*Forutsetter at du er kvalifisert til medlemskap i norske presseorganisasjoner (NJ eller NR). Kursavgiften inkluderer lunsj på Restaurant Fabel.

Opphold dekkes av deltaker. Reise etter IJs regler for reisestøtte.


 
Tilbake      Utskriftsvennlig sideNoe du lurer på?
Ta kontakt med oss på telefon 69 30 41 00 (08:00-15:45) eller send e-post til firmapost@ij.no