Kursliste   Min side   Plansøknad        Du er ikke pålogget   Logg inn

Kursbeskrivelse


Data-SKUP
Startdato: 18.10.2014
Sluttdato: 18.10.2014
Søknadsfrist: Ingen
Kursleder(e): John Bones
Kursavgift: 1200
Kost og losji: Se kursbeskrivelse.
Kurssted: NRK Kompetanse Marienlyst
Målgruppe:
Etter 25 år med legendariske konferanser, tar SKUP nå et skritt videre og arrangerer data-SKUP. Det faglige påfyllet vil i sin helhet dreie seg om bruk av dataverktøyer som undersøkende metode i journalistikken. I god SKUP-tradisjon skal vi også greie å skape sosial moro og nyttig nettverksbygging.

Interessen for disse metodene har eksplodert de siste par årene, og enkelte av datakursene på den vanlige SKUP-konferansen har vært overfylt. Derfor gir vi nå et spesialtilbud til dem som vil lære mer om verktøyene.

Deltakerne kan velge mellom forskjellige kurs. Programmet er under utvikling, og det vil være tilbud både for nybegynnere, viderekommere og designere/programmerere/utviklere.

Konferansen arrangeres i lokalene til NRK Kompetanse på Marienlyst i Oslo, og NONA, Institutt for Journalistikk og #DHPlus er medarrangører. Sistnevnte arrangerer hver vår en europeisk gravekonferanse.

Nærmere informasjon kan gis av John Bones, Espen Sandli eller Jens Egil Heftøy i SKUP, Ingeborg Volan i NONA eller Ståle de Lange Kofoed ved IJ. john.bones@vg.no, esan@dagbladet.no, jens.heftoy@skup.no, ingeborg.volan@nrk.no, stale.kofoed@ij.no

 
Tilbake      Utskriftsvennlig sideNoe du lurer på?
Ta kontakt med oss på telefon 69 30 41 00 (08:00-15:45) eller send e-post til firmapost@ij.no