Kursliste   Min side   Plansøknad        Du er ikke pålogget   Logg inn

Kursbeskrivelse


Torben Schou- Historiefortelling på TV Vol. 2
Startdato: 26.11.2014
Sluttdato: 27.11.2014
Søknadsfrist: Ingen
Kursleder(e): Torben Schou
Kursavgift: 5900
Kost og losji: Se kursbeskrivelse.
Kurssted: IJ/Litteraturhuset i Fredrikstad
Målgruppe: Alle som har deltatt på del 1
Dette kurset er et oppfølgingskurs for de som tidligere har deltatt på et kurs i historiefortelling.

Vi skal dele erfaringer siden sist. Hvordan gikk det med målsettingene? Så skal vi i gang med nye utfordringer i form av gruppeøvelser.

Vi skal klippe innslag, scripte, skrive manus og redigere med en av Danmarks beste teknikere. Eneste krav er at dere skal bruke masse av de gode tv-triksene og at dere skal være originale! Premier og ros for beste innslag.

Mens noen av dere klipper, kommer andre inn til Torben Schou og får evaluering. Det blir ansikt til ansikt og dere må argumentere for deres valg. Du skal medbringe 4-5 innslag (på USB, DVD eller på nettet) eller så mange du vil og tør utsette for kontant kritikk. Med andre ord: Dere får hver især 45 minutters fullt fokus på deres egen produksjon og vi går ned i detaljer, i enkelte klipp, anslag, og vi bedømmer speaken og avslutningen.

Vi skal også evaluere arbeidene fra gruppeøvelsene, se verdens beste speak, lære mer om historievisualisering og redigeringsteknikker.

Opphold betales av deltaker, reise dekkes etter IJs regler for reisestøtte

Kursleder:
Torben Schou har mer enn 20 års variert erfaring som journalist, vert og kommentator i TV og avis. Han har blant annet jobbet i BBC News. Han har reist verden rundt som reporter på dokumentarprogrammet "Sporløs". Han har nylig tilrettelagt serien "Verdens villeste ..." der flere av sendingene har vært vist i mange land.


 
Tilbake      Utskriftsvennlig sideNoe du lurer på?
Ta kontakt med oss på telefon 69 30 41 00 (08:00-15:45) eller send e-post til firmapost@ij.no