Kursliste   Min side   Plansøknad        Du er ikke pålogget   Logg inn

Kursbeskrivelse


Visual days
Startdato: 15.09.2014
Sluttdato: 17.09.2014
Søknadsfrist: Ingen
Kursleder(e): Jon Terje Hellgren Hansen
Leif Arne Danielsen
Kursavgift: 5500
Kost og losji: Se kursbeskrivelse.
Kurssted: Fredrikstad
Målgruppe: Fotografer
Snurr film - redaktøren har bedt om levende innhold til websiden. Lær av Jon Terje Hellgren Hansen hvordan du kombinerer stills og video.

Redaksjonen har kjøpt inn nye DSLR kameraer med videofunksjon. Så hva? Å gå fra stillfotografering til 25 bilder i sekundet kan være krevende. Visualdays og Jon Terje Hellgren Hansen viser hvordan man effektivt kan kombinere still og video i både felt og i etterarbeidet.

I løpet av 30 dager produserte visualdays.no 30 hverdagshistorier fra Oslo og publiserte filmene på eget nettsted. Arbeidsmetoden Visualdays benytter seg av, er perfekt for redaksjoner som ønsker mer levende innhold i forbindelse med digital publisering, men som samtidig ønsker seg noe mer enn bare en "videosnutt".

Kurset tar for seg arbeidsflyt i felt og i redigering med både Adobe Premier og Final Cut som verktøy, lyd og intervjuteknikker samt når video er egnet som fortellermetode.

Viktig å poengtere: Deltakeren må kjenne kameraets basis funksjoner samt være trygg i bruken av datamaskinen. Dette er ikke et kurs i basal fototeknikk men brukeren må vite forskjell på lukker og blender samt hvordan man setter på videofunksjonen i kameraet. Man må også ha datakraft nok til å dra redigeringsprogrammet med HD video. Deltakerne må ha med eget kamera og PC til redigering.

Kursavgift medlemmer* kr 5 500/ andre kr 6 500.

*Forutsetter at du er kvalifisert til medlemskap i norske presseorganisasjoner (NJ eller NR).

Opphold betales av deltaker, reise dekkes etter IJs regler for reisestøtte


 
Tilbake      Utskriftsvennlig sideNoe du lurer på?
Ta kontakt med oss på telefon 69 30 41 00 (08:00-15:45) eller send e-post til firmapost@ij.no